A webáruház működése

Nyomtatás
PDF

Böngészés
Az áruházban adataid megadása és rendelés feladása nélkül is tájékozódhatsz termékeinkről. A bejelentkezés és regisztráció nélkül történő böngészés közben is kiválaszthatsz termékeket, melyek egy átmeneti tárolóba kerülnek (kosár), s ha regisztrálod magad adataid megadásával, akkor ezen cikkek azonnal megrendelhetők (így nem szükséges, hogy bejelentkezés után újra kiválaszd azokat). Bizonyos levelezők a spam (kéretlen levelek) mappába rakja küldött e-mail-ünket.
A termékkategóriák listáját lap jobb oldalán fent találod, ezeken belül szerepelnek az alkategóriák, illetve a termékek. A kategóriákon belül a termékek listázását név, ár és frissítés szerint rendezheted csökkenő vagy növekvő sorrendbe, így könnyen megtalálhatod a legújabbakat minden kategóriában! (Rendezési mód)
Ezután a termék nevére vagy képére kattintva láthatod a termék méreteit, árát és egyéb információkat, kinagyíthatod a képét, valamint itt teheted a kosárba a terméket. Ha valamelyik terméket mégsem szeretnéd, akkor az a rendelés leadása előtt tudod kivenni a kosárból. Lapozhatsz is a kategóriában szereplő termékek között.

Rendelés
Érvényes rendelést csak regisztráció után, a szállítási adataid megadásával adhatsz fel (név, cím, telefonszám stb, a regisztráció során az adatlapot értelemszerűen ki kell tölteni). Amennyiben a regisztrációban megadottól eltérő címre kéred a rendelésed, azt a "Szállítási cím" blokkban tudod megadni. Fontos, hogy olyan címet adj meg, ahol napközben munkaidőben át tudod venni a rendelést, ez lehet akár a munkahelyed is, ez esetben írd be a cég nevét is, hogy könnyebben megtaláljon ott a futár! A futár a szállítás reggelén küld sms-t a megadott mobiltelefonszámra a várható érkezésről. Ezen felül nem tud telefonálni kiszállítás előtt, de te fel tudod hívni az általa küldött sms alapján. Ha ÁFÁ-s számlát kérsz rendelésedről, akkor a megjegyzés mezőbe írd le a számlázási nevet és címet (különben rendelésedről nyugtát küldünk).
A rendelés leadása után kapsz egy visszaigazoló levelet a megadott e-mail címedre a rendelt termékekről (ha ez nem érkezik meg, akkor valószínűleg nem fejezted be a rendelést, vagy a spam-ek közé rakta a leveleződ).
Ha valamelyik matricát a webáruházban megadottól eltérő méretben szeretnéd megrendelni, akkor e-mailben vedd fel velünk a kapcsolatot ( Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. )!
Minimális rendelési érték: 1000.- Ft (+ kiszállítási költség 1200.- Ft).
Ha van ajándékutalványod, annak kódját a rendelés leadásánál tudod majd megadni, így az utalvány értékét a rendszer levonja a rendelt termékek összegéből.

Kiszállítás
A megrendelt termékeket méretüktől függően borítékban vagy papírhengerbe tekerve adjuk a GLS futárnak, ennek díja utánvéttel 1200.- Ft. Ezt az összeget a rendszer hozzáadja rendelésed végösszegéhez. 10 000.- Ft rendelési érték felett a kiszállítás ingyenes!
A futár a szállítás reggelén küld sms-t a megadott mobiltelefonszámra a várható érkezésről. A futárok csütörtöki és pénteki napokon kézbesítik csomagjaink. A rendeléseket kapacitásunktól függően igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb 8 munkanapon belül küldeni. A matricák nagy részét a rendelések alapján gyártjuk le, ez pedig akár 4-5 napba is beletelhet.
Rendelésed állapotáról tájékozódhatsz a visszaigazoló e-mail alján található linken: rendelésed állapota beérkezéstől a futárnak átadásig "Feldolgozás alatt", a futárnak átadás után pedig "Elküldve".