Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

IQOS 3 duo és ILUMA védőfólia matrica színes szívekkel fekete alapon

Ár:
1.990 Ft
Kapható választék:
Méret:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Fekete alapon színes szívecske mintás védőfólia matrica IQOS 3, IQOS 3 duo és IQOS ILUMA töltőtokra

Kivitel: színesen nyomtatott matrica, védőréteggel ellátva, formára vágva

IQOS 3 duo és ILUMA töltőtok védőfólia matrica felragasztása:
1. Felragasztás előtt moss kezet és tisztítsd meg alaposan az IQOS készüléked a használat során rárakódott szennyeződésektől, zsírtól (pl. egy pamutrongy és alkoholos ablaktisztító segítségével).
2. A matricát óvatosan megfogva húzd le a papírról, és az egyenes részét illeszd a töltőtok nyitható részéhez, a szélétől kb 2 mm távolságra. Figyelj a megfelelő felhelyezésre, a matricán nagyobb hely van kihagyva alul, az USB C töltőnyílásnál!
3. Még ne nyomd rá erősen, csak finoman simítsd és hajtsd át a matricát az IQOS töltőtok másik oldalára. Ha jól sikerült illesztened, akkor itt is durván 2 mm lesz távolság a matrica és a töltőtok széle közt. Ha zavaróan eltérő ez a távolság a két oldalon, akkor óvatosan húzd vissza a matricát és pozicionáld újra!
4. Ha sikerült a megfelelő helyre illeszteni, akkor az ujjaddal kezdd el középről kifelé haladva, előbb gyengébben, majd erősebben rásimítani, rányomni a matricát. A töltőtok felső és alsó felén (a domború részeken) is szépen rá tudod simítani így apránként, de ha úgy látod meggyűrődne a fólia, akkor inkább óvatosan húzd vissza ott (még mielőtt erősen rányomod), és simítsd újra! 
5. A matrica akkor tapad meg igazán, ha kellőképp erősen rásimítottad a felületre.
6. Végül egy hajszárítóval kicsit forrósítsd át a matricát, így biztos nem fog felválni a domború részekről sem! Persze csak óvatosan, ne égesd meg az IQOS-od!
7. Kész is vagy, gyűjtsd be a csodáló tekinteteket! :)